Voedings- en gezondheidsconsulente

 

Bezoek de facebookpagina van Gezondheidsconsulente Inge de Haas voor tips, tricks en recepten.

LinkTeaser


Tonen

NaCoZo vereniging voor Natuurlijke Complementaire Gezondheidszorg

LinkTeaser


Tonen

Wat doet een gezondheidsconsulente?

Door ons vaak drukke en jachtige leven plegen we bewust of onbewust roofbouw op ons lichaam. Er onstaan vage klachten waar niet meteen een lichamelijke oorzaak voor te vinden is, we komen bij of verliezen net te veel gewicht, we hebben te kampen met te hoge spierspanningen, we zijn vermoeid zonder duidelijke reden, ...
Daarnaast kunnen er ook duidelijke fysieke klachten ( diabetes, spastische darmen, te hoge cholesterol, te hoge bloeddurk, bewegingsbeperkingen en pijn, hooikoorts en allergieën, psoriasis/eczeem, fybromyalgie, CVS, ... ) ontstaan die aangepakt moeten worden door het ondersteunen of heractiveren van het verzwakte orgaan of weefsel.

 

Kortom, door stress, verzwakkende voeding, emotionele/fysieke overbelasting en zorgen zien we onze vitaliteit wegzakken of zelfs verdwijnen. We zien onze levenskracht en als gevolg ook onze levensvreugde verminderen of verdwijnen.

 

Als gezondheidsbegeleider, aangesloten bij de beroepsvereniging voor gezondheidsbegeleiders, kan Inge de Haas u vanuit een inzicht in het totale mensbeeld coachen in het herwinnen van die levenskracht en vitaliteit. Ze gaat samen met u op zoek naar wat u, in uw individuele leefsituatie, nodig heeft voor een gezonder en dus ook gelukkiger leven.

Door de oorzaak te begrijpen en te werken aan veranderingen kan je lichaam weer helen en verhoog je zo je weerbaarheid tegen stress en ziektekiemen.

 

Gezondheidsbegeleiders hebben verschillende methodes voor handen om dit te bekomen.
Inge de Haas is gespecialiseerd in

Voedingsbegeleiding

Bachbloesems

Voetreflexologie

Verschillende lichaamsmassages

Vitaliteits- en stressmanagement